Rate this post

اورژانس دندانپزشکی شرق تهران

برای اینکه درباره موارد اورژانسی دندانپزشکی بیشتر بدانید، می توانید سوالات زیر را بررسی کنید، اگر پاسخ تان به سوالات زیر مثبت است، بلافاصله با اورژانس دندانپزشکی شرق تهران تماس بگیرید، زیرا شما مورد اورژانس دندانی دارید و لازم است سریعا مشکلاتان برطرف شود. توجه داشته باشید که بسیار مهم می باشد که دقیقا به دندانپزشک تان توضیح بدهید که چه اتفاقی برای دندان شما افتاده است و چه حسی دارید تا دندانپزشک توصیه های صحیح و لازم را داشته باشد.

دندانپزشکی شبانه روزی دکتر شاه حسینی هر روز هفته حتی جمعه ها و ایام تعطیل از 9 صبح تا 12 شب آماده ارائه خدمات دندانپزشکی به شما عزیزان میباشد جهت مشاوره و ویزیت رایگان با شماره 09120824801 در تماس باشید.

 

اورژانس دندانپزشکی چیست؟
اورژانس دندانپزشکی چیست؟ دندانپزشکی شبانه روزی

چطور می توان متوجه اورژانسهای دندانپزشکی شد؟

مشکلات به ظاهر کم اهمیت در دهان شما، به سرعت می‌تواند به یک تهدید بزرگ و دردناک تبدیل شده و نیاز به اورژانس دندانپزشکی را بیشتر کند. شما نیاز به درمان اورژانسهای دندان پزشکی خواهید داشت اگر: ضربه، خونریزی، درد، تورم غیر معمول و … در ناحیه دندان دیده شود.

برای اورژانس دندانپزشکی به کجا مراجعه کنیم؟

برای اکثر موارد اورژانسی دندان، مانند شکستگی یا کنده شدن دندان، دندانپزشک شما را در کلینیک   درمان می کند. برای آسیب های جدی تر، مانند شکستگی استخوان های صورت، باید مستقیماً به اورژانس مراجعه کنید.

دندانپزشکی شبانه روزی دکتر شاه حسینی هر روز هفته حتی جمعه ها و ایام تعطیل از 9 صبح تا 12 شب آماده ارائه خدمات دندانپزشکی به شما عزیزان میباشد جهت مشاوره و ویزیت رایگان با شماره 09120824801 در تماس باشید.

چه مواردی جز اورژانس دندانپزشکی است ؟

  • اگر تورمی در ناحیه دهان یا صورت تان مشاهده می کنید.
  • اگر در دهان تان خونریزی مشاهده می کنید.
  • اگر درد یا تورم لثه در یک نقطه از لثه دارید.
  • اگر درد شدیدی دارید.
  • اگر به صورت، دندان یا دهان تان ضربه وارد شده است.
  • اگر دندان تان لق شده است.

دندان درد شدید

ابتدا دهان خود را با آب گرم کاملاً بشویید. از نخ دندان برای برداشتن مواد غذایی باقی مانده استفاده کنید. اگر دهان شما تورم دارد، کمپرس سرد را در قسمت بیرونی دهان یا گونه خود قرار دهید. مسکن های بدون نسخه مانند استامینوفن، ناپروکسن یا ایبوپروفن مصرف کنید. (هرگز آسپرین یا هر مسکن دیگری را روی لثه یا دندان خود قرار ندهید زیرا ممکن است بافت لثه شما را بسوزاند.) در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه نمایید.

دندانی که ترک عمیق خورده

تکه های شکسته دندان خود را نگه داشته و بشویید. دهان خود را با آب گرم تمیز کنید. اگر خونریزی داشتید، یک تکه گاز را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که خونریزی متوقف شود، روی آن ناحیه نگه دارید. کمپرس سرد را در قسمت بیرونی دهان، گونه یا لب خود در نزدیکی دندان شکسته قرار دهید تا درد را تسکین داده و هرگونه تورم را کاهش دهد. در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

آسیب شدید بافت نرم

آسیب به بافت‌های نرم، که شامل زبان، گونه‌ها، لثه‌ها و لب‌ها می‌شوند، می‌تواند منجر به خونریزی شود. برای کنترل آن کار های زیر را انجام دهید:

  • دهان خود را با محلول آب نمک ملایم بشویید.
  • از یک تکه گاز مرطوب شده یا چای کیسه ای کافئین دار برای فشار دادن به محل خونریزی استفاده کنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در جای خود نگه دارید. (چای حاوی اسید تانیک است که به کوچک شدن عروق خونی و کاهش خونریزی کمک می کند.)
  • برای کنترل خونریزی و تسکین درد، یک کمپرس سرد را به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه در قسمت بیرونی دهان یا گونه خود در ناحیه آسیب دیده نگه دارید.اگر خونریزی متوقف نشد، فورا به دندانپزشک خود مراجعه کنید یا به اورژانس بیمارستان بروید. تا زمانی که دندانپزشک شما را ببیند به فشار روی محل خونریزی با گاز ادامه دهید.
برای اورژانس دندانپزشکی به کجا مراجعه کنیم؟
برای اورژانس دندانپزشکی به کجا مراجعه کنیم؟

قسمت ترمیم کننده دندان کنده شده یا شکسته

گاهی اوقات، ترمیم های قدیمی دندان ممکن است بیفتند یا از جای خود خارج شوند. اگر پرکردگی شکسته یا افتاده است، یک تکه آدامس بدون قند را در حفره بچسبانید (آدامس پر از قند باعث درد می شود) یا از سیمان دندان بدون نسخه استفاده کنید. در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

اگر تاج یا بریج دندان شکسته شده است، اورژانس دندانپزشکی اتفاق افتاده و باید به سرعت خود را به دندانپزشک برسانید. ترمیم شکسته شده را با خود ببرید. در صورت امکان، ترمیم را در جای خود قرار دهید. قبل از انجام این کار، سطح داخلی را با سیمان، خمیر دندان یا چسب دندان مصنوعی بدون نسخه بپوشانید تا به حفظ ترمیم کمک کند. 

دندان کنده شده

دندان را بیرون بیاورید، از قسمت تاج (قسمتی که معمولا بالای لثه شما قابل مشاهده است) دندان را بگیرید و ریشه دندان را با آب بشویید. آن را مالش ندهید و تکه های بافت چسبیده را برندارید. در صورت امکان، سعی کنید دندان خود را دوباره در حفره خود قرار دهید. مطمئن شوید که دندان در جای اصلی خود قرار گرفته است. هرگز آن را به زور وبا فشار در جای خود قرار ندهید. اگر امکان قرار دادن مجدد دندان در حفره آن وجود ندارد، دندان خود را در یک ظرف کوچک شیر (یا یک فنجان آب حاوی مقداری نمک خوراکی، اگر شیر در دسترس نیست) یا محصولی حاوی محیط رشد سلولی (Save-a-Tooth) قرار دهید. در همه موارد، در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کنید. بهترین شانس برای نجات دندان شکسته زمانی است که دندانپزشک ظرف یک ساعت دندان جدا شده را به سوکت خود بازگرداند.

دندان اکسترود شده (تا حدی جابجا شده)

فوراً به دندانپزشک خود مراجعه کنید. تا زمانی که به مطب دندانپزشک خود برسید، برای تسکین درد، کمپرس سرد را در قسمت بیرونی دهان یا گونه خود در ناحیه آسیب دیده قرار دهید. در صورت نیاز از مسکن های بدون نسخه مانند استامینوفن، ناپروکسن یا ایبوپروفن استفاده کنید.

آبسه دندان

آبسه ها نواحی متورم یا عفونت های جوش مانندی هستند که در اطراف ریشه دندان یا در فضای بین دندان ها و لثه ها ایجاد می شوند. آبسه یک بیماری جدی است که می تواند به بافت و دندان های اطراف آسیب برساند. 

در صورت عدم درمان، عفونت می تواند باعث تورم صورت یا فک شما شود یا احتمالاً به سایر قسمت های بدن شما سرایت کند. اگر آبسه دندان دارید، باید در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کنید. در عین حال، برای کاهش درد و کشیدن چرک به سمت سطح، سعی کنید دهان خود را با محلول آب نمک چند بار در روز بشویید. این مورد نیز آورژانس دندانپزشکی به جساب می آید.

 

 

دندانپزشکی شبانه روزی دکتر شاه حسینی هر روز هفته حتی جمعه ها و ایام تعطیل از 9 صبح تا 12 شب آماده ارائه خدمات دندانپزشکی به شما عزیزان میباشد جهت مشاوره و ویزیت رایگان با شماره 09120824801 در تماس باشید.